Sandeman Sherry Medium Dry

75 cl

Sandeman Sherry Medium Dry

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,50
  • Vanaf 6 voor € 6,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 15 %
Merk Sanderman's
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Sandeman Sherry Medium Dry, Heeft een lekkere, frisse, zoetige smaak. Gerijpt in houten vaten volgens het solera-systeem.

Geschiedenis Sandeman

In 1790 George Sandeman, een ambitieuze jonge Schot uit Perth, stichtte een wijnhandel in Londen. Met een lening kocht hij zijn eerste wijnkelder en begon de handel in Porto en Sherry van Tom's Coffee House.

In 1795, had hij een agentschap opgericht in Cadiz, Spanje, en in 1811 een vergrijzende kelder in VN gekocht in Gaia, Portugal. In de vroege jaren 1800 werden Sandeman wijnen verscheept naar landen binnen Europa, Noord-en Zuid-Amerika, Afrika, Azië en zelfs naar Nieuw-Zeeland.