Ron Zacapa Edición Negra

100 cl

Ron Zacapa Edición Negra

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 43 %
Soort Bruine Rum
Merk Zacapa
Herkomst Guatemala
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ron Zacapa Edición Negra is twee keer gerijpt in Amerikaanse Eiken vaten. Door die rijping krijg je een rijke en donkere rum met een rookachtig en pittig karakter. In de mond zal je duidelijk de aanwezigheid van het eiken proeven. De rum is gebaseerd op de natuurlijke en lichte elementen, en het vuur van de vulkanen op Guatemala. Het stukje stroo dat rond de fles zit, is op traditionele wijze met de hand gemaakt en aan de fles aangebracht.