Remy Martin Ice Bucket Luxe Uitvoering

€ 199,50

Direct leverbaar !

Deze mooie opvallende en grote ice bucket van het merk Remy Martin heeft een mooie rode kleur en een ronde vorm. Dit is een mooie luxe ice bucket met een opening voor een fles bij voorkeur natuurlijk een fles van Remy Martin, ook zitten er twee kannen bij te gebruiken voor bijvoobeeld water of iets met meer smaak. Ook zit er boven in nog een kleine bucket is welke je kunt vullen met ijsblokjes die je later in je drankje kan doen.

De bucket is onmisbaar in elke luxe bar en club, deze ice bucket heeft een deksel om de kou een beetje binnen te houden en om de bijbehorende assecoires op hun plaats te houden. Het is een mooie stevige kunststof bucket welke makkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en eventueel een sopje.

Een ice bucket wordt gebruikt voor het bewaren en in handbereik houden van ijsklontjes op de bar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een paar flesjes bier of fris in de bucket te plaatsen en te omringen door ijsklontjes zo dat deze lekker koel blijven. Deze ice bucket is een welkome aanvulling voor elke bar of clubhuis, drankgigant.nl brengt deze bij jou in huis !

Exclusief fles !

Meer informatie
Locatie D91
Merk Overige
Land Frankrijk
Gewicht 1.5000
Type gadget Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remy Martin Ice Bucket Luxe Uitvoering
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.