Remy Martin Ice Bucket Luxe Uitvoering

 

Remy Martin Ice Bucket Luxe Uitvoering

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D78
Soort Overige
Merk Overige
Land Frankrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze mooie opvallende en grote ice bucket van het merk Remy Martin heeft een mooie rode kleur en een ronde vorm. Dit is een mooie luxe ice bucket met een opening voor een fles bij voorkeur natuurlijk een fles van Remy Martin, ook zitten er twee kannen bij te gebruiken voor bijvoobeeld water of iets met meer smaak. Ook zit er boven in nog een kleine bucket is welke je kunt vullen met ijsblokjes die je later in je drankje kan doen.

De bucket is onmisbaar in elke luxe bar en club, deze ice bucket heeft een deksel om de kou een beetje binnen te houden en om de bijbehorende assecoires op hun plaats te houden. Het is een mooie stevige kunststof bucket welke makkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en eventueel een sopje.

Een ice bucket wordt gebruikt voor het bewaren en in handbereik houden van ijsklontjes op de bar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een paar flesjes bier of fris in de bucket te plaatsen en te omringen door ijsklontjes zo dat deze lekker koel blijven. Deze ice bucket is een welkome aanvulling voor elke bar of clubhuis, drankgigant.nl brengt deze bij jou in huis !

Exclusief fles !