Premium Dutch Vodka

70 cl

Premium Dutch Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Premium Dutch Vodka is een heerlijk Nederlands product gemaakt van het zuiverste Nederlandse water, is zes maal gedistilleerd en gemaakt van 100% Nederlands graan zonder toevoegingen en wordt gemaakt in Hoofddorp bij een kleine distilleerderij in koperen ketels.. Leuk detail is dat de tulp op de houten stop is gebrand, Hollandser kan bijna niet!

De Dutch Vodka is zacht van smaak en makkelijk puur te drinken in tegen stelling tot andere wodka's, door de toevoeging van graan tijdens het distilleren krijgt de Premium Vodka net een beetje extra pit wat mocht je hem gebruiken in een mix toch nog goed te proeven is.