Poliakov Premium Vodka

100 cl

Poliakov Premium Vodka

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 38 %
Smaak Neutraal
Merk Poliakov
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Poliakov vodka is een premium multi-graan gedistilleerde vodka. Geproduceerd in de voorouderlijke Russische traditie van de allerbeste granen. Poliakov Vodka is drievoudig gedestilleerd en ontwikkelt fijne aroma’s als er ook water wordt toegevoegd. Deze wodka heeft een uitzonderlijke kwaliteit en heeft daarom ook een gouden medaille gewonnen tijdens de Drinks International Vodka Challenge 2008 in de categorie “Best Premium Vodka” .