Piper Heidsieck Demi Sec

€ 33,50

Direct leverbaar !

Piper Heidsieck Demi Sec bevat de heerlijke combinatie van de drie druiven; Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Deze druiven zorgen ervoor dat uw smaakpapillen op aangename wijzen worden vermaakt. Een elegante, frisse, halfzoete geraffineerde smaak. Deze champagne heeft relatief lange rijp tijd, de champagne wordt 24 tot 29 maanden gerijpt. Een wijn met warme en zachte eigenschappen die subtiele hints van vanille, gebak, peperkoek en gesuikerde citroenschil bevatten.

Piper Heidsieck Demi Sec bieden wij u ook aan in een elegante geschenkkist. Piper Heidsieck Demi Sec in geschenkkist is een perfect cadeau om te geven en om te krijgen.

De Piper-Heidsieck Maison, het champagnehuis werd opgericht in 1785 door de heer Florens-Louis Heidsieck. Het is een van de 10 oudste champagnehuizen en heeft een verschillende tijdperken overleeft, oorlogen, overheden en slechte oogsten. Dit familie bedrijf laat zien een uitzonderlijk goed wijnhuis te hebben.  Florens-Louis Heidsieck is de zoon van een protestante predikant en is geboren in Westfalen in 1749. Deze beste man werkte in Reims en daar heeft hij de liefde van zijn leven gevonden. In 1785 heeft hij het doek en Wine Traiding Company Heidsieck & Co opgericht. Het was zo een succes dat hij de wijn persoonlijk mocht presenteren en de koningin, Marie-Antionette. In 1828 is Florens-Louis Heidsieck overleden en is het champagnehuis overgenomen door zijn neef, Christian Heidsieck die samenwerkte met  Henri-Guillaume Piper die een geweldig zakelijk inzicht had. Bij de dood van Christian Heidsieck in 1835 is zijn vrouw in samenwerking met Henri-Guillaume verder gegaan. Zij kregen een erg goede band samen en trouwde in 1835. Zo is de naam Piper-Heidsieck ontstaan.

Meer informatie
Merk Piper Heidsick
Inhoud 75 cl
Alcoholpercentage 12 %
Land Frankrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Piper Heidsieck Demi Sec
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.