Direct leverbaar!

Beschrijving

Deze Franse Rosé is gemaakt van de Grenache druif en heeft een soepele, frisse, zacht droge en fruitige smaak. Aroma's van jam en rode vruchten ontdekt u in de geur. Kan goed gedronken worden bij onder andere salades, olijven, paella, gegrilde vis, kip, koud vlees, pizza, pasta, quiche en zachte kaassoorten.

Wijnhuis:

Het verhaal gaat dat Yvon Mau op zijn fiets de Bordeauxwijngaarden doorzocht naar nieuwe goede wijnen. Tot op heden vormt deze fiets de basis van het logo van het wijnhandelshuis. Dat zich inmiddels tot één van de beste van Frankrijk mag noemen. Net als honderd jaar geleden is Yvon Mau specialist in het ontdekken van kleinere en vaak minder bekende wijnen die uitblinken door authenticiteit en een individuele stijl. Yvon Mau onderhoudt met een aantal wijnproducenten een nauwe samenwerkingsrelatie. Binnen deze grote groep bevinden zich wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Bij Vin de Pays hangt de kwaliteit nauw samen met de zorg en het vakmanschap van de wijnmaker. Niet voor niets zegt men in Frankrijk: "de wijnboer is zo goed als zijn Vin de Pays".

De perfecte serveer temperatuur is tussen de 7 en 9 graden.

Meer informatie

Locatie
D-02-02-03
Merk
Pierre Jean
Land
Frankrijk
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
75 cl
Locatie
D-02-02-03
Merk
Pierre Jean
Land
Frankrijk
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
11.5
Type wijn
Rosé
Smaak wijn
Droog
Type druif
Grenache Gris
EAN:
3192371071387
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Houdbaarheid na openen
2-3 Dagen
Materiaal Fles
Glas

Reviews

“2016 is licht Mousserend.”
Heerlijke rosé, echter de 2016 is licht mousserend in vergelijk met de 2015. Jammer, want dat staat niet in de beschrijving.
- J. de Best
“fijne rose”
al 2 maal aangeschaft en zeer zeker erg tevreden, licht droog met veel fruit. Wel een erg degelijke en volwassen wijn die men netjes met mate drinkt.
- Fred
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.