Pere Magloire Fine VS

70 cl

Pere Magloire Fine VS

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,95
  • Vanaf 6 voor € 20,50 per stuk
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort / Type Calvados
Leeftijd V.S.
Alcohol % 40 %
Land Frankrijk
Merk Pere Magloire
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Pere Magloire Fine is eenmalig gedstilleerd en heeft gerijpt voor zo een 2 à 3 jaar in eikenhouten vaten, aan deze rijping dankt de calvados onder andere zijn prachtige delicate kleur die lichtgeel is met amberen tonen.

De aroma's doen denken aan frisse, groene appels maar het echte feest begint bij het nippen, een heerlijk palet van smaken opent zich dat barst van de fruit. Zalig! Super om puur of met ijs te drinken maar doet het ook ontzettend goed in cocktails of om als aperitief te drinken. Zelfs in de keuken kan deze calvados een ware toevoeging zijn, bijvoorbeeld om toetjes een spannende draai te geven!