Sale

Direct leverbaar!

Beschrijving

Een topper uit Venezuela, kwaliteit staat voorop bij Pampero en deze specifieke Aniversario editie is hier dan ook een mooi voorbeeld van. De rum heeft tussen de 4 en 6 jaar lang gerijpt in whisky en bourbon vaten, dit proces heeft zijn sporen achtergelaten in de smaak die hints van hout en leer vertoont, een zeer fijne combinatie!

De donkere amberkleur wordt omringd door intensieve aroma’s van honing en rozemarijn en heeft een heerlijke smaak in zich; een rond karakter dat voortreffelijk zacht wegdrinkt met notities van rook, leer, karamel en vanille.

La Miel de plaats waar de Pampero rum ontstaan is. Een prachtige locatie in het westen van Venezuela, waar zon en storm strijden om de aandacht van echte mannen te krijgen, gesmeed uit het Caribische klimaat dat waar alles groeit in dit gebied verschilt van dat wat elders is gemaakt. Zoals suikerriet, die dankzij het grote temperatuurverschil tussen dag en nacht zijn zachtere kant meebrengt. Of zoals het bronwater die rechtstreeks naar beneden uit de toppen van de Andes naar La Miel terecht komt en ergens anders in de wereld komt. Daarom kunnen we zeggen dat het geheim van Pampero kwaliteit is hen originaliteit

 

Meer informatie

Locatie
C-08-01-02
Merk
Pampero
Land
Venezuela
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Locatie
C-08-01-02
Merk
Pampero
Land
Venezuela
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
40
EAN:
8028286000325
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Houdbaarheid na openen
1 Jaar
Type rum
Bruine Rum

Reviews

“Topper uit de Pampero familie”
De topper uit de Pampero familie. Prachtige kleur, bourbon smaak, leer, molasses, hitje rook zelfs, zalig! Geen alcohol bite, zeer zeer zacht. Magnefiek. Afdronk is lekker, helaas niet heel lang aanwezig.
- Cornelis
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.