Direct leverbaar!

Beschrijving

Een bruine rum die gedistislleerd is van gegiste melasse en bestaat uit een unieke blend met speciaal geselecteerde rum, elke rum heeft zo een 2 tot 5 jaar gerijpt in eikenhouten whisky en bourbon vaten om de smaken volledig te ontwikkelen.

Deze unieke blend heeft geleid tot een compleet eigen stijl met een karamel-achtige smaak en  prachtige, subtiele notities van vanillie, cacao en kruiden erdoorheen.

La Miel de plaats waar de Pampero rum ontstaan is. Een prachtige locatie in het westen van Venezuela, waar zon en storm strijden om de aandacht van echte mannen te krijgen, gesmeed uit het Caribische klimaat dat waar alles groeit in dit gebied verschilt van dat wat elders is gemaakt. Zoals suikerriet, die dankzij het ​​grote temperatuurverschil tussen dag en nacht zijn zachtere kant meebrengt. Of zoals het bronwater die rechtstreeks naar beneden uit de toppen van de Andes naar La Miel terecht komt en ergens anders in de wereld komt. Daarom kunnen we zeggen dat het geheim van Pampero kwaliteit is hen originaliteit

 

Meer informatie

Locatie
C-08-01-02
Merk
Pampero
Land
Venezuela
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Locatie
C-08-01-02
Merk
Pampero
Land
Venezuela
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
40
EAN:
8028286000240
Type rum
Bruine Rum

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.