Offley White

75 cl

Offley White

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Port Soort White
Alcohol % 20 %
Merk Offley
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Offley White is een zoete port. Gemaakt van verschillende druiven-soorten die pas gebruikt worden als ze volledig gerijpt zijn. 

Geschiedenis Offley

Offley werd in Londen als wijnhuis gevestigd door William Offley, maar al snel richtte het bedrijf zich op het verschepen en, enige tijd later, op het produceren van port. Hiermee kreeg het merk wereldwijd naam en faam. Sinds 1 juli 2009 is aan de bestaande port categorieën Ruby, Tawny en White nu ook een nieuwe toegevoegd: Rosé Port. Een lichte en frisse variant op port. Rosé Port is lichter van smaak en roze van kleur. Gekoeld of met blokjes ijs smaakt de portwijn het lekkerst.