Monin Lemon Tea

70 cl

Monin Lemon Tea

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alc. % 0 %
Type Siropen en dergelijke
Land Frankrijk
Merk Monin
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Monin Sucre de Cannes wordt gemaakt van het beste suikerriet dat er te krijgen is, suikerriet dat geoogst wordt in tropische oorden en bomvol smaak zit. Deze intense smaak zet door in het eindproduct en staat dan ook garant voor puur genieten.

Geschiedenis:

Monin is opgericht in 1912 in Bourges, Frankrijk door George Monin. Hij begon met het maken van kwaliteitswijnen en likeuren.Vanaf 1930 zijn ze de kwaliteitsproducten ook gaan exporteren. Eerst alleen binnen Europa en naar de Caribbean. In 1945 neemt Paul Monin de zaak over, hij gaat zich steeds meer richten op het maken van kwaliteitssiropen. In 1993 komt Oliver Monin aan de leiding, hij richt zich steeds meer op de internationale markt. Hedendaags zit 75% van de markt buiten Frankrijk. In 1996 wordt er gestart met de bouw van een fabriek in Tampa, Florida in Amerika. Vervolgens werd er begin jaren van het nieuwe millennium een kantoor in Dubai geopend. Niet veel later volgde er een andere fabriek in Kuala Lumpur, zodat ook de Aziatische markt goed voorzien kan worden van de siropen. Monin levert aan zowel kleinere ondernemers als aan de grotere bedrijven. Dit zodat overal hetzelfde kwaliteitsproduct neergezet kan worden. Ze kunnen hun kwaliteit waarborgen doordat ze 15 mensen in dienst hebben die steeds zorgen voor nieuwe innovaties, deze mensen hebben kennis van cocktails en speciale koffie's. Met 4 studio's tot hun beschikking kunnen ze hun nieuwe ideeën waarmaken. Monin staat vooral bekend om de cocktail siropen, echter ze produceren ook nog steeds likeuren en daarnaast bussen poeder om onder andere milkshakes mee te maken, fruitsiropen en nog meer!