Luxardo Cherry Sangue Morlacco

70 cl

Luxardo Cherry Sangue Morlacco

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 30 %
Smaak Kersen
Kleur Rood
Land Italië
Merk Luxardo
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Luxardo Cherry Sangue Morlacco en wordt geproduceerd sinds 1821. Het is een likeur van Marasca Kersen( een zure kers die door Luxardo wordt gekweekt) productie waarbij deze kersen worden geplet en de bijzondere sap er van wordt gebruikt voor het merkwaardige likeur. Een donker rode likeur met geuren van verse kersen.  De smaak uit zich in verse bloedrode mascara kersen die dit likeur een mooie body geven. Combineer het met pure chocolade voor een onbetaalbare genot.