Linkwood 12 Year Flora & Fauna

70 cl

Linkwood 12 Year Flora & Fauna

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Linkwood
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Single Malt
Streek Speyside
Bottelaar Flora / Fauna
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Linkwood 12 Year, Single Malt Whisky, Regio Speyside ; Schotland.

Deze single malt is afkomstig van een distilleederij aan de rand van Elgin en is een verbogen juweeltje. Net als veel andere distilleerderijen in de Diageogroep produceert Linkwood voornamelijk malrt om te blenden. Hij is ook populair buiten Diageo en een derde van de productie wordt aan andere bedrijven verkocht. Slechts een klein deel wordt op de markt gebracht als single malt en de enige officiële botteling is deze 12 year old, in de Flora & Faunareeks. Deze whisky bevat aroma's van sinaasappel en sorbet. Niet zo zoet als de neus suggereert, maar toch veel marsepein en pure chocolade. De middellange afdrok eindigt in karamel.


Flora & Fauna, ook wel F&F is een zo genoemde private bottelaar, die is opgericht door Diageo. F&F is een populaire bottelaar, maar die in de loop van de jaren economisch sterk achteruit is gegaan. De serie van deze bottelaar is al een lange tijd beëindigd en enkele bottelingen zijn helemaal niet meer verkrijgbaar, gelukkig is er bij Drankgigant.nl een ruime collectie aanwezig. Op de distilleerderijen van Diageo die over een winkel beschikken, worden ook nog enkele soorten verkocht. De naam van deze bottelaar is Michael Jackson.