Limoncino Villa de Varda

70 cl

Limoncino Villa de Varda

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 28 %
Smaak Limoen
Kleur Geel
Land Italië
Merk Villa de Varda
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Limoncino Villa de Varda is een fijne likeur uit Trentino die gebaseerd is op grappa, een mooie effen kleur die in een stijlvolle fles wordt geleverd met een zacht palet en delicate aroma’s. Villa de Varda maakt al haar dranken uitsluitend in kleine batches zodat men goed kan toezien op het productieproces, de kwaliteit is dan ook altijd van het hoogste niveau en dat geldt voor deze Limoncino ook.

Een pure limoncino zonder toevoegingen die zalig smaakt, simpelweg genieten!