Lepanto

70 cl

Lepanto

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
  • Vanaf 6 voor € 29,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 36 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Spanje
Merk Lepanto
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Lepanto is een zeer elegante brandy en komt in een prachtige, bijpassende fles die met de hand versierd is door “Real Fabrica de la Granja”. Lepanto is gemaakt van een distillaat die voor 100% bestaat uit Palomino druiven.

De gouden amberkleur maakt nieuwsgierig naar de aroma’s en de smaken. Lepanto heeft een droge, delicate smaak die doortastend en complex lekker is. De droge smaak vloeit zachtjes over in een smaakexplosie waar ingrediënten als tabak- en theebladeren en teer in te bespeuren zijn.

Verfijnd en elegant tegelijk. Het is een zeer aromatische brandy met prachtige notities van oud eikenhout.