Kurkentrekker met Oren Chrome

 

Kurkentrekker met Oren Chrome

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
  • Vanaf 6 voor € 7,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie A 87
Soort Opener
Soort / Type Flesopener
Merk Overige
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Haal dankzij dit unieke chrome  hulptool die een stevige spiraal bevat  en het kurk uit de fles haalt en voorkomt dat er resten van het kurk in uw wijn komt. Gebruiksaanwijzing: Verwijder de beschermkap van de fles. Plaats de kurkentrekker op de hals van de fles met de armen vrij naar beneden. Draai wijzerin de spiraal in het kurk tot de armen rechtop staan. Duw de armen naar beneden en de fles is ontkurkt. Houd de kurk vast en draai in tegenwijzerzin om het kurk te verwijderen.