Killepitsch Krauterlikeur

70 cl

Killepitsch Krauterlikeur

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
  • Vanaf 6 voor € 19,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 42 %
Land Duitsland
Merk Killepitsch
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bijzonder en unieke kruiden likeur met enorme sterke smaak en volle smaken van diverse volle kruiden, deze kruidenlikeur is gemaakt met 98 verschillende kruiden en een eeuwen oud familie recept wat tot de dag van vandaag geheim is. Door de plantaardige ingredienten en de bizarre hoge alcohol percentage is het een bijzonder sterk en heftig likeurtje. Met een rijping van meer dan 12 maanden in aardewerk potten is de likeur tot rust gekomenm en zijn de smaken in balans.

Inmiddels wordt er van deze likeur al meer dan 1 miljoen liter per jaar gemaakt en heeft de lokalen bevolking er zeker baat bij, de werkelijke sterke smaken van vele kruiden, hout, zoethoud en erg zoete na smaak geeft de drank een apparte hint en maakt hem anders. Tegenwoordig zijn er meerdere cocktail varianten en mix varianten te vinden om het publiek te vergroten en smaak te verzachten.