Kavalan Podium

€ 67,50

Direct leverbaar !

Kavalan Podium is gemaakt door de Master Blender uit een scala aan speciaal geselecteerde en zorgvuldig behandelde gloednieuwe Amerikaanse eiken vaten in combinatie met Kavalan re-fill vaten. De uitdrukking is verrassend delicaat en heeft een zeer complex karakter. Kavalan Podium is een bewijs van de kwaliteit en consistentie van de whisky die wordt geproduceerd door de Kavalan distilleerderij.

Schoon, subtiel en elegant met geurige van zeer aangename bloemen en de zoete geur gemengd met vanille en kokos dat de reukzin wekt. 

Geschiedenis Kavalan:

Door gebruik te maken van unieke natuurlijke hulpbronnen en opmerkelijke technologische vaardigheden, met als doel de eerste whisky distilleerderij in Taiwan worden, Kavalan distilleerderij van King Car Group werd opgericht.

King Car Group, met meer dan 2000 werknemers, werd opgericht in 1956 en runt het bedrijfsleven op verschillende gebieden: dranken, voeding, biotechnologie, aquacultuur, onder anderen. Het is vooral beroemd om zijn OTO koffie, Mr Brown die ook beschikbaar is in Europa.

Het merk:

Kavalan Distillery is de enige Taiwanese whisky distilleerderij van het land, tevens ook de eerste! Gelegen in Yuanshan in het noorden van het land, eigendom van de King Car Group en opgericht in 2005. De eerste flessen rolde in december 2008 van de band

Meer informatie
Merk Kavalan
Land Taiwan
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 46
Type whisky Single Malt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kavalan Podium
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.