Direct leverbaar!

Beschrijving

Jim Beam Double Oak is een experimentele bourbon gelagerd op verkoolde eiken houten vaten en gerijpt voor een tweede keer op Amerikaanse witte eiken houten vaten. Hierdoor heeft hij een heerlijk aroma van karamel en vanille met hinten van verkoold eiken, de smaak is heerlijk intens met notities van karamel, toffee en een heerlijke eiken houten kruidigheid. Deze geweldige Bourbon is natuurlijk om lekker van te genieten, dit doe je natuurlijk het best met vrienden, nodig hun uit en laat hun mee genieten van deze heerlijke rijke bourbon van Jim Beam!

Geschiedenis van Jim Beam:

Jim Beam is een zeer succesvolle reeks van succesvolle Bourbon whiskey's die is geproduceerd in Clermont, Kentucky. In het jaar 2008 werd het merk gekenmerkt als één van de best verkopende whiskey's van de wereld, en tot op heden is deze reeks van whiskey's nog steeds erg populair. Sinds het jaar 1770 zijn er maar liefst 7 generaties van de familie Beam betrokken geweest bij de productie van deze klassieke drank genaamd ''Jim Beam'' die zijn naam kreeg van James B. Beam.

Tegenwoordig wordt dit merk vertegenwoordigd en geproduceerd door Beam Inc. een bedrijf dat op 4 oktober 2011 is ontstaan dat voorheen bekend stond als Fortune Brands. Beam is gevestigd in de buitenwijken van Chicago, in Deerfield, Illinois. Waar de familie Beam die het bedrijf heeft gesticht nog steeds betrokken is bij de producties van de drank. Tegenwoordig produceert het bedrijf verschillende soorten bourbon, gedistilleerde dranken, en voedingsmiddelen die bourbon als ingrediënt hebben.

Let op, momenteel wordt deze Jim Beam zonder doos geleverd

Meer informatie

Locatie
C-01-31-03
Merk
Jim Beam
Land
Verenigde Staten
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Locatie
C-01-31-03
Merk
Jim Beam
Land
Verenigde Staten
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
43
Type whisky
Bourbon
EAN:
5060045585912

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.