Jacques Senaux

70 cl

Jacques Senaux

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,99
  • Vanaf 6 voor € 24,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 70 %
Land Spanje
Merk Jacques Senaux
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een groene absinth van Jacques Senaux, een bekend merk in de wereld van absinth. Deze Green editie is wonderbaarlijk genoeg de lichtste variant van de productlijn wat betreft het alcoholpercentage maar komt alsnog met een pittige 70%! Kan dus het best gedronken worden in mixjes en cocktails waarbij de smaken het best tot hun recht komen.

Jacques Senaux Green komt in een gewichtige, strak vormgegeven fles met een houten kurk die solide aanvoelt en recht doet aan het postuur van het merk.