Direct leverbaar!

Beschrijving

Deze Australische Rosé, gemaakt van de Shiraz druif heeft een erg zachte, frisse en fruitige smaak met een pittige afdronk en is makkelijk weg te drinken. Kan goed gedronken worden bij onder andere pasta, wit vlees en gevogelte.

De perfecte serveer temperatuur is tussen de 10 en 12 graden.

Geschiedenis:

In 1847 was er een Beierse immigrant genaamd Johann Gramp in Australië. Deze beste man begon wijn te produceren die hij in zijn thuisland regelmatig dronk. Aan de oever van Jacob’s Creek in de Barossa plantte Johann de eerste commerciële wijngaard. Het bleek een meesterzet geweest te zijn, hij had niet durven dromen dat hij het begin had gelegd voor een van de populairste wijnmerken ter wereld.

Jacob’s Creek heeft de filosofie om voor elke gelegenheid een passende wijn te produceren. Zo zijn de wijnmakers altijd op zoek naar wijnregio’s met onderscheidende eigenschappen om zulke interessant en levendig mogelijke wijn te produceren. Het karakter van Australië moet in elke wijn tot uiting komen, de karakterkenmerken zijn persoonlijkheid en diversiteit. Jacob’s Creek is inmiddels het bekendste Australische wijnhuis ter wereld.

Meer informatie

Locatie
D-02-02-06
Merk
Jacobs Creek
Land
Australië
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Locatie
D-02-02-06
Merk
Jacobs Creek
Land
Australië
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
12.5
Type wijn
Rosé
Smaak wijn
Fruitig
Type druif
Shiraz
EAN:
9300727618016
Materiaal Fles
Glas

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.