Jack Daniels Gentleman Jack

Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 28,50

Direct leverbaar !

Deze unieke 5 á 6 jaar oude Jack Daniels is één van de paradepaartjes in Amerika ! Door de perfect en unieke rijping heeft deze whisky intens volle smaken en is er naast het eiken, vanille en zoete fruit tonen en mooie lange en verwachte afdronk te beleven. Deze zorgvuldig gekozen naam "Gentleman Jack" is wereldwijd een fenomeen en strijkt werkelijk over alle werelddelen. Deze uitgave van Jack Daniel`s is geproduceerd in de distilleerderij in Tenneessee. Deze klassieke editie van de Jack Daniels series zag voor het eerst het licht in 1988, en is sindsdien onomstreden in het assortiment van Jack Daniels.

De geschiedenis van Jack Daniel's

Jack Daniel's is een een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd met de meest succesvolle en bekende whiskeys van de hele wereld. Deze Tennessee whiskey is in verschillende edities exclusief bij Drankgigant te verkrijgen en is tot de dag van vandaag de meest verkopende whiskey in de wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels Distilleerderij die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whiskey van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846. Na jaren onderzoek te hebben gedaan naar whiskey's is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder. In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar is de productie van de Jack Daniel´s series en collecties uiteraard staande gebleven en zijn er zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whiskey van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet. In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniel´s weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. De periode van de jaren dat er een verbod was tegen de distilleerderij in Tennessee werd herdacht in 2008 met een gift-pack van twee flessen, een voor de 75e verjaardag van het einde van het verbod en de tweede ter herdenking van de 70e verjaardag van de heropening van de distilleerderij.

Wij hebben heerlijke en de meest klassieke varianten van de Jack Daniels collectie die u exclusief bij Drankgigant kunt bestellen via de onderstaande links:

Jack Daniels 35 cl  

Jack Daniels 70 cl

Jack Daniels 100 cl

JackDaniels Gold Medal 1954

Jack Daniels 1981 Gold Medal 

Jack Daniels Birthday 161 

Jack Daniels Giftpack + 2 glazen (70 cl)

Jack Daniels 70 Giftbox met T-Shirt (M)

Jack Daniels Scenes of Lynchburg Fire Brigade no:12 

Jack Daniels Silver Select 

Jack Daniels Single Barrel Select 

Jack Daniels Winter Jack 

Meer informatie
Locatie WH 2
Merk Jack Daniel's
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Verenigde Staten
Type whisky Bourbon
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.