Hertog Jan Grand Prestige Bierbokaal

25 cl

Hertog Jan Grand Prestige Bierbokaal

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Bierbokaal
Merk Hertog Jan
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hertog Jan Grand Prestige Bierbokaal is een mooi glas van Hertog Jan met op de voorkant het logo en de tekst Grand Prestige in gouden letters, teven is het glas afgewerkt met een gouden rand boven op het glas en staat er op de voet ook de tekst Grand Prestige. De maatstreep zit op 25cl maar de totale inhoud is 33cl tot aan de rand, het is 17 cm hoog en van de bekende glas fabrikant Ritzenhoff wat staat voor Kwaliteit!