Hennessy Paradis

€ 750,00

Direct leverbaar !

Hennessy Paradis is een beleid van meer dan 100 zeer oude eaux-de-vie uit cognacs fijnst groeiende regionen. Hier hebben de druiven kunnen rijpen totdat deze behoren tot de meest exclusieve collectie ter wereld van zeldzame eaux-de-vie.

In 1979 heeft Maurice Filioux de cognac Hennessy Paradis gecreëerd op basis van zijn grootvaders recept. Vandaag de dag is de zevende generatie van de familie Filioux de Master Blender die het taken gekregen om deze cognac te bewaken op zijn kwaliteit en superioriteit. De continuïteit wordt door de generaties van de familie bewaakt en zorg voor ongeëvenaarde grootsheid van deze cognacs. Hennessy is een bijzondere cognac en hoort gedronken te worden in een kristallen tulp glas.

Deze cognac heeft een prachtige koperen kleur met een gouden rand, de florale en fruitige aroma's worden omringd met hints van boter, noten, marsepein en zelfs iets van truffel! De smaak die in deze cognac herbergt is een perfecte harmonie: zacht en vol tegelijk met een energiek en krachtig karakter die een zacht, lang en vooral complexe afdronk heeft. Een cognac voor de ware fijnproever!

Meer informatie
Locatie Market 1
Merk Hennessy
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Frankrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hennessy Paradis
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.