Hennessy Paradis

70 cl

Hennessy Paradis

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 750,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Merk Hennessy
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hennessy Paradis is een beleid van meer dan 100 zeer oude eaux-de-vie uit cognacs fijnst groeiende regionen. Hier hebben de druiven kunnen rijpen totdat deze behoren tot de meest exclusieve collectie ter wereld van zeldzame eaux-de-vie.

In 1979 heeft Maurice Filioux de cognac Hennessy Paradis gecreëerd op basis van zijn grootvaders recept. Vandaag de dag is de zevende generatie van de familie Filioux de Master Blender die het taken gekregen om deze cognac te bewaken op zijn kwaliteit en superioriteit. De continuïteit wordt door de generaties van de familie bewaakt en zorg voor ongeëvenaarde grootsheid van deze cognacs. Hennessy is een bijzondere cognac en hoort gedronken te worden in een kristallen tulp glas.

Deze cognac heeft een prachtige koperen kleur met een gouden rand, de florale en fruitige aroma's worden omringd met hints van boter, noten, marsepein en zelfs iets van truffel! De smaak die in deze cognac herbergt is een perfecte harmonie: zacht en vol tegelijk met een energiek en krachtig karakter die een zacht, lang en vooral complexe afdronk heeft. Een cognac voor de ware fijnproever!