Gran Patron Piedra Extra Anejo

70 cl

Gran Patron Piedra Extra Anejo

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 259,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Anejo
Merk Patron
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Gran Patron Piedra Extra Anejo is gemaakt van 100% Blue agave uit de hooglanden van Jalisco in Mexico. Deze Extra Anejo is gemaakt van de beste kwaliteit agave en wordt op traditionele manier vervaardigd. Door de agave langzaam te koken en te stomen voordat hij wordt geplet met een twee-ton wegende Tahona. Dit proces wordt weinig meer gebruikt bij het vervaardigen van Tequilla. Na distillatie wordt de tequilla voor drie jaargerijpt op Amerikaanse en Frans eiken vaten voordat ze gebotteld worden op 80 Proof.

Leuk om te weten: Piedra betekend steen. Tahona is een traditionele methode waar gebruik gemaakt wordt van vulkanisch gesteente om het sap uit de agave te persen.