Godet Cognac XO Terre

€ 69,50

Direct leverbaar !

Godet XO is een extra oude cognac die 30 jaar lang gerijpt heeft in eiken vaten. Op de neus heeft  die een mix van frisse, bloemige en fruitige aroma's die snel wijken voor de geuren van kaneel en kruiden. Het palet heeft frisse fruitsmaken en complexe tonen van antiek leer en peper.

Tijdens de International Wine & Spirits Competition in Hong Kong won Godet XO Terre een gouden medaille en werd die uitgeroepen tot ''beste cognac''

 

Geschiedenis:

Vanaf het jaar 1730 is de van oorsprong Nederlandse familie Godet gevestigd in La Rochelle en in het jaar 1782 is de firma ‘Godet Frères’ opgericht.

Na achtereenvolgens Augustin Godet (1730), Gédéon Godet (1782), Gédéon jr.Godet (1838), Louis en Paul Godet (Rapeneau), Jean Godet (1920) en Jacques Godet (1970) is het roer vanaf 1984 in handen van de heer Jean-Jacques Godet die eigenaar en algemeen directeur is.

Samen met zijn broer Jean-Marie, die verantwoordelijk is voor de promotie en marketing, heeft Jean-Jacques bewerkstelligd dat dit kleine kwaliteitshuis met in totaal 25 medewerkers hun topproducten met prachtige uitmonsteringen naar ongeveer 47 landen exporteert.

Meer informatie
Merk Godet
Inhoud 70 cl
Leeftijd X.O.
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godet Cognac XO Terre
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.