Gentse Tripel

33 cl

Gentse Tripel

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,69
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Van Steenberge
Type Bier Tripel
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Gentse Tripel is een bier van hoge gisting met een honingblonde kleur. Ondanks de complexe samenstelling van het bier is het makkelijk te drinken. Om aan het bier een bitterheid en sterke aroma’s toe te brengen zijn er voor het maken ervan verschillende soorten hop gebruikt. Duitse, Tsjechische en Oostenrijkse hop zijn er gebruikt en dit zorgt ervoor dat het een goed gebalanceerd biertje is waar menigeen van kan genieten! Als laatste zijn er nog een aantal kruiden in een kleine hoeveelheid toegevoegd die ervoor zorgen dat de smaak bijna droog maar toch volmondig is met een aromatische en licht bittere afdronk.  

Het bier wordt gebrouwen door brouwerij van Steenberge in opdracht van drankenspeciaalzaak De Hopduvel te Gent. Met zijn 8% alcohol is Gentse Tripel hét bier van de stad. Daarom staan de drie wereldbekende torens van Gent op het etiket; de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal.