Four Roses Bourbon

€ 15,99

Direct leverbaar !

Een unieke blend met een uitzonderlijk warme, fruitige en zachte smaak die de stijl van Amerikaanse bourbon weet te pakken. De blend bestaat uit 11 compleet verschillende bourbon whiskey’s en dankt hieraan zijn prachtige smakenpalet, een blend die vervolgens 8 jaar heeft gerijpt op nieuwe, gebrande eikenhouten vaten. De volle Amerkaanse invloeden zijn duidelijk aanwezig en dan ook duidelijk te proeven. De meest vooraanstaande smaken die we proeven zijn de vanille, zacht fruit en mat namen de abricoos met vele niet overheersende fruittonen. Een subliem en geballanseerde smaak met voortreffelijke geuren van verse bloemen en vers fruit. De lange en zachte typiche Amerikaanse afdronk met de lang blijvende vanille is heerlijk en erg fijn te noemen.

De amber kleur en het logo met  4 rozen is een kenmerk dat al eeuwen bekend staat als dé Amerikaanse grootheid onder de Whiskey's.

Overige informatie: Deze unieke al meer dan 120 jaar oude Amerikaans bekendste whiskey is rechtstreeks vanuit Kentucky de wereld aan het veroveren, door het maken van een bijzonder fijne en unieke blend en de smaak en kwaliteit bijna exact gelijk aan voorgaande batches. De master distiller Jim Rutledge is al jaren en jaren de master van Four Roses en zal iedere fase van distilleren op de voet volgen. Zijn ogen, oren en smaak bepalen de rijpheid en bijzonderheden in zijn whisky. Een proces dat keer op keer aangepast moet worden door te werken met exclusieve en zeer hoogwaardige grondstoffen. Eén fout kan duizenden liters Bourbon verpesten en een proces opnieuw doen laten starten. Ook de Single Barrel  die zeer gekruid en hoger van alcohol is komt van Four Roses master distillers hand Jim Rutledge. Andere soorten die wij verkopen zijn: Single barrel 100 proof en Small batch

Four Label Bourbon staat overigens ook wel bekend als Four Roses Yellow Label, het betreft hier dezelfde whiskey.

Wij bieden de consumenten overheerlijke variaties die betrekking hebben tot de Four Roses collectie, hier vindt u alle varianten op deze drank:

Four Roses Bourbon 35 cl

Four Roses Bourbon Yellow Label 100 cl 

Four Roses Single Barrel 

Four Roses Single Barrel 100 Proof

Four Roses Small Batch

Meer informatie
Locatie WH 3
Merk Four Roses
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Verenigde Staten
Type whisky Bourbon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Four Roses Bourbon
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.