Four Pillars Navy Strength 58.8% Gin

70 cl

Four Pillars Navy Strength 58.8% Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 42,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 58 %
Merk Four Pillars
Herkomst Australië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Four Pillars Navy Strength 58.8 Gin is een mooie Navy Strength Gin van de Australische Distillery Four Pillars, deze gin heeft heerlijke aromaten van kalk wrongel, dennennaalden, geurige specerijen en vanille met een heerlijke intens zoete smaak. Deze schoonheid wordt slechts één maal per jaar gemaakt in kleine batches.

Film:

Geschiedenis:

Four Pillars Distillery is een Australische Distilleerderij met een duidelijk doel voor ogen. De ambacht van het distilleren en de kunst van het maken van heerlijke cocktails overbrengen in Australië.

De grondleggers van Four Pillers zijn zo als zij het zelf zeggen, drie kale pijlers: Stu, Matt en Cam welke zijn opgegroeid met de gin-cocktails en wijnen. Door hun liefde voor cocktails en drankjes is het idee ontstaan om Gin te maken en is in 2013 hun eerste Gin aan de wereld getoond.

Door gebruik te maken van moderne technieken en de beste apparatuur uit Duitsland is het de heren gelukt om in kleine oplagen te produceren, in 2014 heeft Four Pillars een Barrel Aged Gin geproduceerd die binnen enkele weken was uitverkocht.

Ondertussen weer een aantal jaar verder hebben zij een core range van zes Gin’s en zijn er plannen voor het maken van Oranje Marmelade en Ontbijt Negroni die gemaakt is van de gebruikte sinaasappels uit de distillaten en zijn er plannen voor een bitter.