Dubliner Irish Whiskey Likeur

70 cl

Dubliner Irish Whiskey Likeur

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 30 %
Smaak Honing-Whisky
Kleur Bruin
Land Ierland
Merk Dubliner
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dubliner Irish Whiskey is een likeur dat moeilijk te verkrijgen is en daardoor ook meer gewild is. Deze blend bestaat uit honing, karamel en verschillende whiskey smaken. Een zacht likeur dat voor liefhebbers een must is om een keer gedronken te hebben!

De Dubliner Liqueur is ontworpen om de cultuur van Dublin vast te leggen. De etikettering en het flesdesign spelen hierbij een belangrijke rol. Door de combinatie van beelden van graan met een sterke beschrijving van het likeur worden deze bij elkaar gebracht door de woorden van een Ierse schrijver James Joyce: ‘When I die, Dublin will be written in my heart’.