Dripmat Bulldog Lang

 

Dripmat Bulldog Lang

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie m63
Soort Dripmat
Merk Bulldog
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een professionele dripmat van Bulldog London Dry Gin voor de trendy barman/vrouw die een dripmat zoekt van zeer goede kwaliteit . Een dripmat dat Buldlog  vertegenwoordigt de barman/vrouw die weet wat die wilt. Een goede kwaliteit voor een rendabele prijs voor een dripmat dat thuishoort in een professionele bar om de gasten te laten zien wat uw merkvoorkeur is. Bij Bulldog draait het om voorliefde voor smaakvolle Gin die zij maken. Toon aan met deze barmat van Buldog dat u deze goede Gin in huis hebt. De rubberen dripmat is zwart met een Engelse vlag met paarse tinten en naamsvermelding.

Afmetingen:52x 8.5 cm

Materiaal: rubber

Onderhoud: afspoelen met warmwater en eventueel een sopje.