Drank Master 35cc

 

Drank Master 35cc

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
  • Vanaf 6 voor € 10,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie C80
Soort Maatschenker
Merk Merkloos
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een unieke drankpistool die men horizontaal kan houden en automatisch een hoeveelheid van 35 cc drank geeft. Het drankpistool geeft om een aantal seconden steeds automatisch een hoeveelheid van 35 cc. Men hoeft niet meer het fles recht te houden bij ieder shotje , er kan gewoon door geschonken blijven worden. Handig voor op grote feesten of drukke avonden waar er snel en nauwkeurig moet ingeschonken worden. Gemaakt van premium plastic wat zorgt voor jarenlang plezier.