Dodd's Small Batch Gin

50 cl

Dodd's Small Batch Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Overig
Alcohol % 50 %
Merk Dodds
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dodd's gin is een unieke gin in een prachtige fles met een houten dop. De fles is al zo uitnodigend dat je hem een keer wil proberen, u zult niet teleurgesteld worden. Wat is dit een plaatje! Natuurlijk ontbreekt de smaak van de jeneverbes niet, deze wordt mooi aangevuld door het  pittige van de kardemom. Na een paar slokken komt echter ook het frisse citrus naar boven. Op verschillende manieren is dit een zeer smaakvolle gin. Ook de gebruikte honing proef je nog terug. Deze gin kan prima gedronken worden met indi tonic evenals fever tree en schweppes tonic. Deze kunt u ook makkelijk meebestellen, zodat u gelijk kunt genieten. 

De naam komt van de inspirator voor de distileerderij, evenals het prachtige ontwerp waarvoor ook inspiratie van Ralph Dodd is gehaald.

Geschiedenis: 

The London distillery compagny is een jong bedrijf wat in 2011 is begonnen met Darren and Nick Taylor, zij willen op een zo milieubewust mogelijke manier distileren en goede producten maken. Het idee voor the london distillery compagny is echter wel al erg oud en is ontstaan in 1807, toen had zelfstandig ondernemer Ralph Dodd plannen voor een nieuwe distilleerderij. Ralph Dodd vond de kwaliteit van de producten destijds steeds slechter worden en wilde het erfgoed bewaren door een goede distilleerderij op te zetten. Echter het is hem nooit gelukt om dit allemaal te realiseren. Maar zijn visie wordt wel voortgezet door Darren en Taylor.