Damrak Amsterdam Gin

€ 21,95

Direct leverbaar !

DAMRAK Amsterdam Original Gin is een exceptioneel gladde Gin. In plaats van een sterke jenever smaak naar voren te brengen kozen de mensen van Bols er voor meer citrus smaken naar voren te brengen. Dit om op te vallen tussen alle Jenevers. En dat lukt ook aardig. De Damrak heeft zijn eigen imago en identiteit dankzei de successen die zijn geboekt op kwaliteit smaak en populariteit. Bols heeft expres DAMRAK Amsterdam niet naar Bols vernoemd. Als dit concept mocht mislukken dan zou de naam Bols geen imago schade leiden.

Gelukkig is het een succes en mag heel de wereld weten hoe goed deze Gin wel niet is en de verbintenis met Bols. DAMRAK is het ultieme ingrediënt voor in citrus- cocktails. Mild met ultieme citrus smaken en perfect om te drinken met alleen wat ijs. Laat staan met tonic, het was een slim concept om een Gin te maken die meer naar citrus smaakt dan naar jeneverbessen. Profiteer snel van 17 ingrediënten in 1 product, 5 maal gedistilleerd en staat dus garant voor kwaliteit. Smaken en aroma’s die een intens finesse bevatten. Een uiterlijk die zelfvertrouwen uitstraalt en je al overhaalt bij het oogcontact met de fles. DAMRAK is de enige echte Amsterdamse Gin.

Geschiedenis

Omdat DAMRAK eigendom is van Bols wordt de geschiedenis dan ook verteld van dit bedrijf .

Bols is het oudste merk van gedistilleerde drank ter wereld de Bols familie doet al zaken sinds ze in 1575 een kleine distilleerderij opende in Amsterdam. Nu 430 jaar verder, hebben wij het selecteren van de juiste ingrediënten volledig onder de knie gekregen en de kennis en nieuwsgierigheid van tegenwoordig hebben ons naar de creatie van honderden overheerlijke producten geleid. De oorspronkelijke recepten worden overgegeven van meester distillateur op meester distillateur die wordt aangepast aan de moderne smaak sensaties!

Meer dan 4 eeuwen vakmanschap passie, ervaring en experimenteren, komen perfect samen in de producten van Bols. Van de best verkochte jenevers ter wereld tot de 38 kwaliteitslikeuren die in meer dan 100 landen verkrijgbaar zijn. Van klassieke favorieten als bols genever en bols blue en anderen klassiekers tot en met, bols foam en natural yoghurt. Ze zijn echt van alle markten thuis.

Daarom werken ze ook samen met professionele bartenders van over heel de wereld om samen steeds nieuwe producten te ontwikkelen, nieuwe smaken te verzinnen maar ook de oudere te verbeteren of aan te passen. Hiervan is het resultaat een productlijn met alle essentiële smaken.

Meer informatie
Merk Damrak
Land Nederland
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 42
Soort gin Citrus Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Damrak Amsterdam Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.