Crabbies Ginger Beer

33 cl

Crabbies Ginger Beer

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,19
  • Vanaf 24 voor € 2,10 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Brouwerij Crabbies
Type Bier Alcoholvrij-arm, Ginger Beer
Alcohol % 4,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Crabbie’s Ginger Beer is een wereldwijd bekend biertje uit Australië. Crabbie’s bevat 4 geheime ingrediënten die zijn vermengd met de gember uit het Verre Oosten. Om de onmiskenbare en verfrissende smaak te creëren van Crabbie’s laten ze de gember 6 weken lang doordrenken waardoor er een heerlijke smaak ontstaat met een kruidige geur.

Over Crabbies

Crabbies is bedacht door John Crabbie. De in Edinburgh geboren avonturier en koopman kocht ingrediënten van over heel de wereld om zo een beroemde gemberwijn te maken. Crabbie’s is vervolgens gemaakt volgens een geheim recept bestaande uit exotische kruiden en gember.