Coruba Dark Rum

70 cl

Coruba Dark Rum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Coruba
Herkomst Jamaica
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Coruba is 100% een Jamaican Rum geproduceerd door J. Wray and Nephew. Deze Coruba Dark Rum is een mix van meer dan dertig rum die zijn gerijpt in kleine eikenhouten vaten gedurende tenminste twee jaar. Een rum die hevig gekleurd is en mede daarom vaak wordt gebruikt voor punche en cocktails. De smaak is rijk en zeer aangenaam. Ondanks dat de geur van deze rum hints geeft van tropische vruchten geeft de afwerking de perfecte hoeveelheid smaak van droog hout en gebrande suiker.