Caorunn

70 cl

Caorunn

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin, Zoete Gin
Alcohol % 42 %
Merk Caorunn
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Caorunn Gin is beschikbaar in twee varianten de 70cl en de 1L dit is dan toevallig de 70cl, maar wij garanderen u dat het oudere broertje het net zo goed doet. De Gin heeft een droge maar vooral ook frisse, aromatische smaak avontuur met een lange droge afdronk. Heerlijke smaken van jeneverbes, sinaasappelschil en koriander zaad geven je een sensationeel gevoel van frisheid van binnen. Als je al naar de Gin ’s uiterlijk kijkt dan zie je dat Caorunn werkelijk waar straalt van het helderste bronwater gepaard met de zuiverste distillatie processen en met de hand geplukte ingrediënten van hoogste kwaliteit.

Caorunn Gin is de Schotse trots der Gins, met haar mooie uiterlijk zeer helder, haar schone frisse smaak, de zoete tonen, vol en aromatisch, dat wat een Gin moet zijn. Naast de 6 traditionele kruiden, koriander, jenever bes etc. bevat Caorunn vijf Keltische Ingrediënten, waaronder de legendarische Rowan bes, Gagel, Dophei, Paardenbloem blad en Coul Blush appel. Dit zijn speciale ingrediënten die alleen in Schotland te vinden zijn en ook speciaal voor Caorunn Gin zijn gekweekt. Probeer hem uit en kom achter magische smaak sensatie ’s. Neem een slok en proef de legende! 

Geschiedenis

De gin die zijn expertises vind in de schotse Whisky, is met de handgemaakt op de ouderwetse manier met koperen pot stills. Gin master Simon zegt ze pure graan gebruiken om alcohol uit te halen, dit doen ze in kleine batches, nou ja klein, in een zo een batch gaat duizend liter. Het graan drank verdampt dankzij hun koperen bessen kamer dat gemaakt was in 1920, toen Gin werd geproduceerd door middel van een erg traag proces om ervoor te zorgen dat de aroma’s en smaken genoeg tijd hadden te fuseren met de gin in de maak. Het is ronde kamer, je kunt het zien als een grote koperen ton waar 1000 liter in kan, en er zit een groot rond frame op met 4 lagen. Op elke laag voegen ze hun ingrediënten toe, en dan is het wachten geblazen. Caorunn haalt zijn finesse uit eeuwen van distillering ervaring, en het pure schotse bronwater helpt ze een handje daar bij de Balmenach Distillery!