Caorunn

€ 27,95

Direct leverbaar !

Caorunn Gin is beschikbaar in twee varianten de 70cl en de 1L dit is dan toevallig de 70cl, maar wij garanderen u dat het oudere broertje het net zo goed doet. De Gin heeft een droge maar vooral ook frisse, aromatische smaak avontuur met een lange droge afdronk. Heerlijke smaken van jeneverbes, sinaasappelschil en koriander zaad geven je een sensationeel gevoel van frisheid van binnen. Als je al naar de Gin ’s uiterlijk kijkt dan zie je dat Caorunn werkelijk waar straalt van het helderste bronwater gepaard met de zuiverste distillatie processen en met de hand geplukte ingrediënten van hoogste kwaliteit.

Caorunn Gin is de Schotse trots der Gins, met haar mooie uiterlijk zeer helder, haar schone frisse smaak, de zoete tonen, vol en aromatisch, dat wat een Gin moet zijn. Naast de 6 traditionele kruiden, koriander, jenever bes etc. bevat Caorunn vijf Keltische Ingrediënten, waaronder de legendarische Rowan bes, Gagel, Dophei, Paardenbloem blad en Coul Blush appel. Dit zijn speciale ingrediënten die alleen in Schotland te vinden zijn en ook speciaal voor Caorunn Gin zijn gekweekt. Probeer hem uit en kom achter magische smaak sensatie ’s. Neem een slok en proef de legende! 

Geschiedenis

De gin die zijn expertises vind in de schotse Whisky, is met de handgemaakt op de ouderwetse manier met koperen pot stills. Gin master Simon zegt ze pure graan gebruiken om alcohol uit te halen, dit doen ze in kleine batches, nou ja klein, in een zo een batch gaat duizend liter. Het graan drank verdampt dankzij hun koperen bessen kamer dat gemaakt was in 1920, toen Gin werd geproduceerd door middel van een erg traag proces om ervoor te zorgen dat de aroma’s en smaken genoeg tijd hadden te fuseren met de gin in de maak. Het is ronde kamer, je kunt het zien als een grote koperen ton waar 1000 liter in kan, en er zit een groot rond frame op met 4 lagen. Op elke laag voegen ze hun ingrediënten toe, en dan is het wachten geblazen. Caorunn haalt zijn finesse uit eeuwen van distillering ervaring, en het pure schotse bronwater helpt ze een handje daar bij de Balmenach Distillery!

 

 

Meer informatie
Merk Caorunn
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 42
Soort gin Bloemen Gin, Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caorunn
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.