Camus Ile de Ré Fine Island

€ 39,95

Direct leverbaar !

Een special cognac die geproduceerd is op één enkel eilandje; Ile de Ré, vrij vertaald “het eiland van de koningen”. Cognacs afkomstig van dit eiland hebben zeer kenmerkende aroma’s, de smaak van de zee en de aroma’s van zout en zeewier zijn zeer typerend voor Ile de Ré.

De wijngaarden op het eiland zijn aangeplant met de Ugni Blanc, deze druif laat een relatief hoge zuurgraag in de wijn achter met tegelijkertijd een laag alcoholpercentage. De bodem van het eiland Ile de Ré is zanderig en wordt bemest met zeewier om zo een kenmerkende smaak te creëren.

De gouden kleur wekt de nieuwsgierigheid op en de smaak doet niet teleurstellen, een palet van voornamelijk gedroogd fruit met verschillende kruiden doet de tong verrassen met een smaakexplosie. Voor de neus; een sterke geur van kruiden, met een hint van tabak.

De Camus ile de ré Fine Island is een relatief jonge cognac van Camus . Het karakter is vrij robuust en bevat slechts lichte houttonen. Drinkt perfect weg als aperitief en kan het beste met ijs, of een klein scheutje water (op kamertemperatuur) worden gedronken.

Camus

Sinds 1863, produceert de familie Camus al voor vijf generaties lang cognac. Jean-Baptiste organiseerde een groep producenten, die onder de naam ‘ La Granda Marque’ cognac gingen verkopen.

Vandaag de dag, zorgt de vijfde generatie van het familiebedrijf ervoor dat Camus blijft groeien, en ook nieuwe cognacsoorten blijven ontwikkelen. Camus heeft in acht verschillende landen, verdeeld over drie continenten, 500 werknemers lopen. De producten van Camus zijn op veel internationale luchthavens te koop, sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook Camus aan boord.

Meer informatie
Merk Camus
Inhoud 70 cl
Leeftijd V.S.
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camus Ile de Ré Fine Island
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.