Wijn


 

Wij zijn ontzettend trots op ons aanbod van verschillende  wijncadeau ‘s en wijnkisten die allen stuk voor stuk uit voorraad worden geleverd. Al onze wijn cadeau ‘s en geschenken zijn door een gediplomeerde sommelier.  geselecteerd en staan garant voor een avondje optimaal genieten of natuurlijk zeer welkom op iedere bruiloft, verjaardag, receptie of als bedankje. Of u nu op zoek bent naar een goedkoop wijncadeau of juist een wat duurder geschenk, bij ons bent u aan het juiste adres en kunt u op een makkelijke manier keuzes maken in grote en prijs. Ons wijncadeau assortiment is gedeeld in 7 groepen:

Solo kisten: Een breed scala aan unieke wijngeschenken in een enkele houten kist, deze brede collectie van een groot aantal kwaliteitswijnen in bijpassende en indien gewenst bedrukte wijnkist voor een verjaardag, opening, trouwdag of feest waar men met een wijnkist  van niveau naar toe wilt. Onze wijnkisten zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en worden geleverd met houtwol en ingepakt d.m.v. doorzichtige folie. Uiteraard kunnen de kisten ook afgesloten geleverd worden. 

Duo kisten: Dit is een groep van speciale selectie van de meest unieke wijngeschenken of wijnkisten waar 2 flessen in  een twee vaks kist wordt aangeboden. Onze selectie van deze meest uiteenlopende kisten met rode, witte, rosé of gemixte varianten zijn direct uit voorraad te leveren en zowel direct bij u als direct bij uw klant, relatie of andere locatie te bezorgen. Tevens bieden wij de optie om al de wijngeschenken een extra bedrukking mee te geven om uw wijngeschenk een nog uniekere uitstraling te geven. De wijnkisten zijn allen gevuld met houtwol en worden netjes afgedekt met speciale folie zodat het geschenk zichtbaar is door de ontvanger. Uiteraard kunnen de kisten ook afgesloten geleverd worden. 

Trio kisten: In deze groep bieden wij een selectie aan met tientallen exclusieve wijnkisten in diverse varianten waar zich 3 flessen bevinden in een drie vaks kist. Indien gewenst zijn al deze wijnkisten ook te bedrukken en aangegeven bij ieder artikel. Op deze manier kunt u naast een eigen selectie van een geschenk ook een persoonlijke Touch hier aan toevoegen. Al onze geschenkkisten zijn gevuld met houtwol en worden ingepakt met speciale folie zodat het pakket direct zichtbaar bij aflevering bij u of uiteraard direct met de post bij een geadresseerde naar wens.

Verpakkingen:Naast een compleet aanbod met wijnkisten bieden wij ook de mogelijkheid om een eigen kist samen te stellen naar uw eigen keuze, Door naar deze groep  te gaan kunt u uw verpakking uitkiezen waar u uw fles in wilt hebben die u heeft uitgekozen op de site ( Houdt er rekening mee dat dit geldt voor flessen met een hoogte van max 34 centimeter en max breedte 9 centimeter.)

Exclusief pakket: Een aanbod van de meest exclusieve geschenken die gerelateerd zijn aan onze wijn geschenken, deze exclusieve kisten en geschenken hebben we speciaal voor u onderverdeeld om zo nog snellen en beter uw keuze voor een geschenk te kunnen maken. In deze groep vindt u dan ook zeer mooie wereld wijnen in de meest exclusieve verpakking. In de product teksten van de artikelen geven we uitgebreid toelichting over de inhoud van de kisten.

Mousserend pakket: Een bijzonder uitgebreid en exclusief assortiment met de meest uiteenlopende bubbels in kist, dit kunnen variëren van 1 tot 3 vaks kisten waar u de keuze. Deze unieke geschenk kisten zijn geweldige cadeau ‘s voor bruiloften, verjaardagen en zomaar een geschenk op niveau.

Onze wijnen komen van speciaal geselecteerde wijnhuizen van diverse continenten, zo hebben we onze FranseSpaanse, ItaliaanseGriekse en zelf Australische wijnen verwerkt in onze wijnkisten en zelfs de hardrock fan zal hier aan zijn trekken kunnen komen. Voor ieder wat wils!