Cadeau


Een bedankje, felicitatie of uniek geschenk in alle denkbare maten en prijzen zijn op deze overzichts pagina in diverse catagoriën weergegeven. Op deze manier kunt u sneller en makkelijk een groep kiezen die u het meeste aanspreekt. Tevens kunt u een speciale en persoonlijke kaart toevoegen aan uw bestelling, op de afreken pagina kunt u voor de bestelling bevestigd wordt een vinkje zetten bij "Cadeau kaart" en een boodschap achterlaten, deze persoonlijke tekst wordt door ons team op een cadeau kaart gedrukt en bovenin het pakket geplaatst. 

Bier cadeau

Bier cadeau's en geschenken is een groep waar we bekend om staan en waar we dan ook erg trots op zijn, met een aanbod van meer dan 60 verschillende pakketten verdeeld over tientallen verschillende merken zit er voor iedereen wel wat wils tussen!

We hebben kant en klare kisten van bijvoorbeeld Beerbox die perfect zijn voor een verjaardag of kokers van Brugse Zot voor de echte Belgische bieren liefhebber. En voor de liefhebbers van de grote A-merken hebben we zelf allerlei mooie combinaties samengesteld, dus als u een Grolsch Cadeau, Hertog Jan Cadeau of misschien Jupiler Cadeau zoekt bent u bij ons aan het juiste adres!

Champagne cadeau


Bent u op zoek naar een champagne of bubbel als geschenk of kado? bij Drankgigant.nl hebben we een breed aanbod van verschillende cadeau's inclusief accessoires, zoals de 
Moet en Chandon Party Pack en de Veuve Clicquot Ponsardin.  Bij al u geschenken kunt u gemakkelijk een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap (bij het afrekenen van uw winkelwagentje)

Port Cadeau

Port is een zeer gewaardeerde kwaliteits drank uw Portugal, de mooiste en rijkste soorten worden van oudsher in luxe verpakkingen verkocht als parade paartje van de producent / porthuis. Door de lagering van port sinds 1900 op houten vaten is de kwaliteit duidelijk verbeterd en weet men de prijs steeds beter te accepteren. Duidelijk is dat deze prachtige geschenken bij Drankgigant.nl een vaste plaats in het assortiment hebben gekregen en met regelmaat rouleren. Bij vele van deze geschenken hebben we uitleg en tekst geplaatst om nog beter beeld te krijgen van de smaaktonen en kwaliteit.

Whisky Cadeau

Grootste online whisky cadeau aanbod van Nederland, meer dan 150 kisten, boxen en speciale uitgave's direct te bestellen. Whisky geschenken zijn tegenwoordig een moderne en luxe manier van een geschenk geven. De jaartallen en verschillen hierin zijn enorm.

Wijn Cadeau

We zijn ontzettend trots op ons aanbod van meer dan 130 verschillende, betaalbare wijncadeau's die allemaal stuk voot stuk uit voorraad worden geleverd. Al onze wijn cadeau's en geschenken zijn door een gediplomateerde sommelier geselecteerd en staan garant voor een avondje optimaal genieten. Of u nu op zoek bent naar een goedkoop wijncadeau of juist een wat duurder geschenk, bij ons bent u aan het juiste adres!

Onze wijnen komen van speciaal geselecteerde wijnhuizen van alle continenten, zo hebben we onze Franse topppers als Rosiere ofTorres maar zijn er ook wijnen uit Australië, ItaliëPortugal en Zuid-Afrika.

Gin Cadeau

Een speciaal aanbod van luxe boxen mini flesjes gin, zo creëert u zelf een tasting met gin's naar eigen keuze. Diverse boxen bevatten kruiden en toevoegingen om de meest diverse smaaksensaties te verwezelijken. Deze boxen zijn door ons eigen team geselecteerd en gemaakt en kunnen direct uit voorraad geleverd worden,