Brugs Wit

25 cl

Brugs Wit

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,39
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,30 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 25 cl
Land Belgie
Brouwerij De Gouden Boom
Type Bier Wit / Weiss
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Brugs Witbier is een licht geel wit biertje, heeft een rijk en verfrissend karakter. Met een zoet, zurige en een frisse, fruitige smaak. Bevat 4,8 % alcohol per volume. Dit bier droeg voorheen de naam Brugs Tarwebier en Brugs Witbier, tegenwoordig staat Brugs groot uitgmeten op het etiket.

Geschiedenis:

In 1983 gebrouwen door Paul Vanneste onder de naam Brugs Tarwebier, In 1994 begon Alken-Maes te verdelen waarna ze in 2000 het merk over namen met het oog op internationale positionering. Vanaf dat jaar werdt de naam vervangen voor het eenvoudige Brugs. Na de sluiting in 2004 verhuisde de productie van de Palm te Steenhufflel naar Alken waar het wordt gebrouwen door de brouwerij Alken.