Brokers

€ 16,95

Direct leverbaar !

 

Broker’s Gin, gemaakt van de beste kruiden, specerijen en het beste fruit die worden geïmporteerd van maar liefst 3 verschillende continenten. Kosten noch moeite wordt gespaard voor de productie van Brokers, de gin die speciaal geblend is om droog te zijn. Deze gin houdt de naam van de Titel van London Dry Gin erg hoog. Een rijke mix van natuurlijke ingrediënten die samen een uitzonderlijk lekkere smaak en frisheid creëren.

Door ingrediënten als Engel wortel, Cassia, Kaneel, Koriander Zaad, Jeneverbes, Limoen schil, Zoethout, Nootmuskaat, Sinaasappel schil en lis krijgt hij zijn florale aroma’s en de distillatie die er op gericht is deze gin zo te ontwikkelen dat het de perfecte Dry gin moet zijn. Velen vinden het hemels dit drankje in de pure vorm tot zich te nemen maar veel mensen drinken dit met tonic van Schweppes. Laat het duidelijk zijn dat dit ‘’De’’ London Dry is.

 

Geschiedenis

 

Broker’s  Gin is een merk met persoonlijkheid en speelsheid. Oprichters Martin en Andy Dawson kozen het beeld van een bowler pet dragende archetypische effecten makelaar. Dit is gebonden aan het weerspiegelen van het feit dat Engeland de thuisbases van Jenever is en gin met de jeneverbessen als bases. Broker’s is een serieus goede gin met een ambitieuze en eigenzinnige benadering van de markt.

Broker’s Gin wordt gemaakt in een 200-jaar oude distilleerderij in het hartje van Engeland, onder het gebruik van een traditionele koperen pot still zoals de meeste gin ’s dit doen. Het recept is zo oud als distilleerderij.

Een viervoudig gedistilleerde pure graan en jeneverbessen drank. Engelse tarwe, wordt samen met tien traditionele kruiden gedistilleerd. Dit fenomeen creëert als het ware een gin van uitstekende smaak en gladheid!

Broker’s gin volgt niet de moderne gang van zaken als het gaat om het gebruik van vreemde wonderbaarlijke ingrediënten en planten extracten. Er zijn geen excentrieke ingrediënten in Gin Broker. Ze geloven dan ook in het geen dat zegt dat onze voorouders een onklopbare missie hadden, namelijk het perfectioneren van de gin gedurende honderden jaren.

Broker’s Gin heeft meer top awards in internationale wedstrijden binnen gesleept in de afgelopen 10 jaar dan alle andere Jenevers en Gin’s. Broker's behoort zeker tot de top van de wereld qua Gin zijnde.

 

 

Meer informatie
Merk Brokers
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Citrus Gin, Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brokers
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.