Brand Oud Bruin

30 cl

Brand Oud Bruin

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,89
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Land Nederland
Brouwerij Brand
Type Bier Bruin / Dubbel
Alcohol % 3,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Brand Oud Bruin is een typisch Limburgs bier met een milde, zoete smaak waarin de bierbitterheid bijna wegvalt. Het is een zoet, donker en helder bier met een heerlijk zoete geur en een fruitige frisheid met een vleugje karamel. De nasmaak is zacht en lichtzoet. Oud Bruin is heerlijk bij een dessert van chocolade. Bruin is het oudste bier van Brand en is het hele jaar verkrijgbaar. Het bier is uiteraard het beste te drinken uit het Brand bierglas!

Het bier word al sinds 1340 gebrouwen in Nederland te Wijlre met alleen pure ingrediënten. Hierdoor is de smaak erg rijk en de brouwers houden de traditie graag in eer door het toepassen van het bijzondere brouwproces.