Boompjes Jenever

€ 16,50

Direct leverbaar !

Boompjes Genever, is gemaakt met 10% moutwijn gemaakt van rogge en mout voor extra smaak. Door 10% moutwijn is het een mooi product wat je kunt gebruiken voor coctails maar ook gewoon puur kunt drinken. Met heerlijke aroma's van de Jeneverbes, vanille, lavendel, zoethout en citroenen is het een uitdagend lekkere jenever en een mooi Nederlands product met een lange en indrukwekkende geschiedenis.

Tip:

Drink jenever eens met Fever Tree Ginger Beer en garneer hem met een schijfje limoen!

Geschiedenis:

Onder de Boompjes, opgericht in 1658 door de famillie Steffelaar in Leiden. Toen nog onder de naam Drie Boompjes, deze stonden voor de deur dus de keuze van de naam was snel gemaakt. Dit veranderde al snel in ‘ Onder de Boompjes ‘ of er èèn van de boompjes is dood gegaan, of er een vierde bij is gekomen dat verteld het verhaal niet.

Later toen de heer Batenburg de distilleerderij overnam verhuisde het bedrijf naar het hart van de Nederlandse jeneverindustrie Schiedam, dit omdat het lastig bleek om in een monumentaal pand een distilleerderij te houden.

Dat Jean-Paul Batenburg de distilleerderij overnam is eigenlijk meer een gelukstreffer geweest, door zijn droom “ een eigen distilleerderij te hebben “ maar dit financieel niet haalbaar bleek kwam hij bij toeval het bedrijf “ Onder de Boompjes “ tegen, zij ballanceerde toen op de rand van faillissement maar hadden wel een indrukwekkende geschiedenis en naam opgebouwd. Precies wat Jean-Paul Batenburg zocht!

Hij kocht de naam, hiermee redde hij het bedrijf van de ondergang en verhuisde het naar Schiedam!

Meer informatie
Merk Onder de Boompjes
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 35 %
Soort jenever Oude Jenever
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boompjes Jenever
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.