Boek, Islay, whisky-eiland vol geschiedenis

nvt

Boek, Islay, whisky-eiland vol geschiedenis

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D12
Inhoud nvt
Alcohol % 0 %
Land Nederland
Merk Merkloos
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een boek geschreven door Robin Brilleman vol met geschiedenis over Islay, de zogenoemde whisky-eiland. In dit boek beschrijft hij de distilleerderijen die verdwenen zijn, de geschiedenis van het illegaal distilleren, de waterbronnen voor de whisky, de bodemgesteldheid en de zo belangrijke turf, die de Islay-whisky's hun geprononceerde smaak geeft.
Al deze wetenswaardigheden over hét whisky-eiland, geïllustreerd met prachtige kleurenfoto's, maken dit boek anders dan de meeste whiskyboeken.