Bintang Bier

33 cl

Bintang Bier

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
  • Vanaf 24 voor € 1,79 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Indonesie
Brouwerij Bintang
Type Bier Pilsener
Alcohol % 4,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bintang Pilsener is een Indonesisch biermerk. De smaak word vaak vergeleken met die van het Heinekenbier. Het bier is geel van kleur en word gemaakt met hetzelfde proces als een Amerikaans lagerbier.

De brouwerij in Soerabaja werd in 1929 gebouwd in de koloniale tijd. Nadat Indonesië afhankelijk was geworden, werd de naam van de brouwerij veranderd in ‘Heinekens Indonesische Brouwerij Maatschappij’. De brouwerij werd genationaliseerd en de daaropvolgende 10 jaar had de overheid de leiding over het bedrijf. In 1967 werd de productie hervat door Heineken en veranderde de naam weer in ‘Multi Bintang Indonesia’. Een van oorsprong Indonesisch biertje, maar toch ook een beetje Nederlands.