Aquardente Velha Reserva

70 cl

Aquardente Velha Reserva

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Aquardente Velha Reserva is een heerlijke oude brandy die heerlijke heeft mogen rusten op eiken houten vaten waar door hij zijn mooie donkere topaas kleur heeft ontwikkeld met een intens en complex aroma. Deze brandy is gerijpt in de kelders van Quartas de Carvalho.

Aanbevelingen: Kenners van deze heerlijke drank geven vaak de voorkeur om het te drinken uit een warme sniffer of cognac glas.