Direct leverbaar!

Beschrijving

Deze rode kruiden/honing wijn, gemaakt van volgerijpte druiven heeft een erg lekkere zoete smaak. Aroma´s van honing, kruiden en bloemen ontdekt u in de geur. Kan goed gedronken worden bij onder andere als aperitief of voor het slapen gaan. Ook is deze rode wijn erg lekker met rood vlees, kipgerechten en desserts. 

Geschiedenis:

De Ambrosia wijnen komen uit Sicilië, een zuidelijk eiland van Italië. Door de straat van Messina wordt Sicilië gescheiden van het vaste land. Sicilië is bekend om een van de meest actieve vulkanen van de wereld, Etna. In Sicilië zijn de weersomstandigheden uitmuntend voor het verbouwen van vruchten, amandelen, olijven en druiven. Hierdoor is Sicilië al ruim 2000 jaar een groot producent van gewassen. Sinds de 14 de eeuw is het eiland ook begonnen met wijn produceren, en heeft het een eigen florerende wijnbouwcultuur opgebouwd. Ze produceerden vooral zoeten wijnen die aan het vaste land van Italië verkocht werden of geëxporteerd werden naar Afrika. De afgelopen 10 jaar heeft Ambrosia grote stappen genomen en is de kwaliteit sterk verbeterd.

De perfecte serveer temperatuur is tussen de 9 - 12 graden.

Meer informatie

Locatie
D-06-10-01
Merk
Ambrosia
Land
Italië
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Locatie
D-06-10-01
Merk
Ambrosia
Land
Italië
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
12
Type wijn
Rood
Smaak wijn
Zoet
Type druif
Diverse
EAN:
8712983200699
Materiaal Fles
Glas

Reviews

“Geweldig”
Heerlijk zoet zonder de bittere nasmaak van mede, ook in ene pannetje op te warmen en als gluhwijn te drinken. Mijn favoriete drankje
- Alexa
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.