Amaro Borsci Elisir San Marzano

70 cl

Amaro Borsci Elisir San Marzano

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 22,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Smaak Kruiden
Kleur Bruin
Land Italië
Merk Amaro
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Elixir San Marzano is een Italiaanse kruiden likeur gemaakt volgens eeuwen oud recept, de oorsprong ligt in Kaukasus. Een tak van de famillie huisvest n de stad Puglia in 1840 met een recept voor likeur geïnspireerd door rijst. Dit recept is later geperfectioneerd wat het begin vormde van de elixer die nu voor u staat. Deze unieke likeur heeft een onmisbaar aroma, veelzijdig als geen andere likeur en is te genieten als digestief of in de frisdrank met ijs of in cocktails. Probeer hem ook eens op ijs of in de kofffie!

Leuk om te weten:

Het woord " Elixer " dateert uit de Middeleeuwen uiet het Arabische al-lksir of extract, de eigenlijke beteknis is " filosofische steen "